Om os


Mit navn er Nazanin, jeg er medejer af Zakia Copenhagen, og skaber af Copenhagen Velvet hårplejeserie.

Efter flere års søgen efter de rette produkter til min sarte, irriterede hårbund, tørre, krusede, ustyrlige hår, uden held, valgte jeg at lave min egen research. Jeg har de sidste mange år taget kurser og uddannelser, samt læst videnskabelige artikler, afprøvet flere forskellige produkter, ingredienser og behandlinger. Alt i min søgen efter de perfekte hårprodukter.

Jeg kom aldrig tæt på hos de andre mærker og besluttede efter lang tids overvejelser at udarbejde mine egne.

Zakia Copenhagen står bag innovativ, professionelle og effektive produkter.

For at kunne skabe sine egne produkter har det krævet den nødvendige uddannelse og den udfordring har jeg taget ved at studere til trikolog, som er en ekspert i hårtab og hårpleje.

Min oplevelse er, at rigtig mange kvinder døjer med hårtab og andre problemer forbundet med håret, som de blot acceptere, og ikke gør noget ved, de bliver ved med at bruge de samme produkter, på trods af at over halvdelen af hårets tilstand kan ændres ved ændring af vaner og produkter!

Et af de første ting du måske vil ligge mærke til er at alle vores produkter er silikonefri. Der er ingen grund til at hårpleje indeholder silikone.

Silikone er en fantastisk ingrediens til hårstyling, da det giver et look af sundere hår, men det SKAL aldrig erstatte ægte plejende ingredienser.