Trendbook: #Glasshair


Zakia Copenhagen trendbook er din mulighed for at følge med i de nyeste trends og tendenser indenfor hårpleje industrien.

Glasshair, halr trends, female portraits, glossy
i dette indlæg vil jeg gennemgå begrebet glasshair der er kommet for at blive! 
Hårtrenden Glass Hair er inspireret af hudplejetrenden glass skin fra Koreansk hudpleje, hvor fokus har været på at fugtmætte huden, på samme måde ønsker man i glasshair, at skabe et sundt og fugtigt hår med optisk skinnende hår: Dette opnås både via plejende fugtgivende ingredienser, samt ved stylingprodukter såsom silikone eller polymer.

Den bedste kombi opnår du ved at bruge de plejende ingredienser der giver fugt til håret, og derefter kan du style med spray, glattejern eller specielle shine produkter.

Hos Zakia Copenhagen anbefaler vi kun stylingredskaber og produkter til specielle anledninger og fugt og pleje til hverdag.

Silikonerester og polymer produkter kan være svære at fjerne fra hår og hovedbund, derfor anbefaler vi netop at man bruger disse stylingprodukter med forsigtighed og respekt for sit hår.

Hvis du ønsker at opnå denne glass hair effekt, så kan du opnå det med produkterne fra Copenhagen Velvet, som ikke indeholder silikone eller polymer. Du kan altid kombinere de plejende produkter fra Copenhagen Velvet og påføre en form for shine produkt til sidst hvis du skal til en speciel begivenhed.

Zakia Copenhagen trendbook cover

Glass hair rækkefølge:

Anvend vores Hydra Hair Bath Shampoo og vores Hydra Hair Conditioner Balsam i badet. Hvorefter du kan vælge at anvende vores stimulerende hovedbundsserum, som hjælper med hårvækst og mindsker hårtab.

Derefter skal du bruge vores Hydra Hair Spray Leave-in Balsam i hele håret eventuelt efterfulgt af vores curling cream for lækre bølger/krøller.

Ved brug af disse produkter vil du opleve at dit hår er fugtmættet og derved har du ikke problemer med tørt hår og du vil opleve dit hår knækker mindre og har mere glans.

Vi har også en proteinbaseret hårkur der gør håret stærkere og derved sundere 💚

 

Når du har sundt og stærkt hår indefra, kan du bruge stylingprodukter med silikone og polymer til specielle begivenheder, hvor du kan have den ekstra glas-effekt. Men det er vigtigt at du ikke bruger disse stylingprodukter uden den korrekte pleje først, da de så skjuler hårets egentlige behov 🌱


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort