Hvad sker der når du skifter til naturlig hårpleje?


naturlige hårpleje ritualer - hårvask med naturlig shampoo

Naturlige hårpleje ritualer - Hårvask med naturlig shampoo

Dette er et kort introducerende blog indlæg som vil fortælle dig om hvad du kan forvente når du skifter over til en naturlig hårpleje serie.

Vores hårpleje produkter er ikke fuld af skrappe rense midler, dette betyder at du ikke stripper hele håret fra dets naturlige olier og økosystem. Skrappe ingredienser er blandt andet sæbestoffer der får produkter til at rengøre grundigt og skumme op - det betyder at Zakia Copenhagens hårpleje produkter til hårvask ikke har mange sæbestoffer i. Selvom det føles lækkert med en masse skum, så har det en udtørrende og ubalancerende effekt på hårbunden, det betyder desværre at det giver hovedbundsproblemer på længere sigt.

Vi ved at mange kan lide den dejlige rene fornemmelse de skrappe produkter giver, men det kan man gøre godt for med vores Hydra Hair Bath, det er en shampoo fuld af naturlige urte ingredienser, der har en naturligt rensende og balancerende effekt.

Aloe Vera giver noget af fugten tilbage som hårvask har taget.

Dette er det perfekte produkt til at undgå hovedbundsproblemer på sigt.

Men til at starte med er det vigtigt at du bruger produkterne korrekt for at få det optimale ud af dem.

Da vores hårpleje er naturlig, er der ikke tilføjet nogle unødvendige tilsætningsstoffer der har skadelige virkninger på hovedbunden, det er ofte dem der giver en optisk, visuel effekt af sundt hår, men som skjuler problemerne lige under en film. Dette betyder at du kan risikere at have en del skjulte hårproblematikker som kommer frem når du skifter hårpleje.

Hvad betyder det så for dig? 

Det betyder at når du skifter hårpleje til Zakia Copenhagens produkter, så skal du vaske håret ekstra grundigt og gerne af to omgange.

Professionelle frisører, stylister og trikologer anbefaler ofte en dobbelt hårvask, da formålet med hårvask med shampoo er at nulstille håret, så du kan bruge plejende produkter som håret kan suge til sig.

Med vores Hydra hair bath shampoo er det altså vigtigt at massere produktet godt i hårbunden. Gerne i cirka 5 minutter, eventuelt med en hovedbundsbørste, så du kommer rigtig godt ind i hovedbunden.

Hovedbunden er nøglen til sundt hår, derfor anbefaler vi at du før hårvask anvender vores Scalp therapy serum som en hovedbundskur.

Hvis du har meget tør hovedbund, kan du bruge den hyppigere, ellers kan du bruge den et par timer eller dagen før hårvask.

// Nazanin


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort