Historien bag CPHV


copenhagen velvet en silikonefri hårplejeserie fra zakia copenhagen

Historien bag Copenhagen Velvet

copenhagen velvet er zakia copenhagens første hårplejeserie med fokus på de mest nødvendige ingredienser og produkter - serien består af 6 forskellige produkter - alle silikonefri - shampoo, conditioner balsam, protein hårkur, leave-in balsam spray, krølle creme og en stimulerende hovedbundsserum

Det hele begyndte da jeg længe havde søgt efter hårpleje produkter til mit eget hår og hovedbund uden held, samt jeg havde hørt mange kvinder omkring mig, der oplevede mange af de samme problemer som jeg selv gjorde, men som alle uden held fortsatte på kedelige hårplejerutiner, som intet godt gjorde for dem. Valgte jeg at gå på en intensiv og lærende rejse for at komme frem til at der virkelig var brug for godt produceret hårpleje, der hverken indeholdte silikoner eller andre unødvendige stoffer.

Min oplevelse var, og er stadig, at hårpleje industrien kan slippe afsted med så mange unødvendige, fyldeingredienser, fordi vi forbrugere ikke stiller ligeså skarpe krav til hårplejen, som vi gør til hudpleje og makeup produkter.

Jeg ønskede en hårplejeserie hvor du fik alt det gode - og lidt mere. Jeg ser det som en luksuriøst basisserie - basistøj til håret. Ligeså vigtige som dine leggins! 

Efter at have prøvet et hav af hårplejeprodukter, uden det ønskede resultat, begyndte ideen om at skabe et hårplejebrand produceret af en kvinde til kvinder med (ekstremt) tørt hår, hårtabsproblemer, tør hovedbund, hår der knækker hurtigt og som generelt ikke havde det hår hun drømte om.

Jeg gik længe med drømmen, undersøgte non-stop i over et år, jeg laver fortsat research omkring hårets struktur, ingrediensernes effekter og hovedbundsproblemer, fordi vi løbende vil tilføje produkter - i fremtiden vil vi fokusere på mere specialiserede og avanceret produkter, der behandler specifikke problemer, men meningen med Copenhagen Velvet er at det skal være ligesom dine leggings eller din ynglings trøje - Det du skal bruge til hverdag og som dækker alle hårets basale behov.

Derudover har fokus på disse produkter været på bæredygtigheden, det er vi ret stolte af at have kunnet fremstillet danskproducerede produkter, hvora alt bliver håndteret i den samme fabrik (i Danmark) inden det bliver sendt til vores hovedkontor, hvor vi har lager.

Det betyder minimal transport mellem virksomhederne = mindre CO2 udslip.

Alle Copenhagen Velvet produkter er produceret med naturlige ingredienser, de er fyld med plante og urte-ekstrakter. Der vil komme flere indlæg omkring ingredienserne vi har valgt i vores hårpleje så hold øje med bloggen for mere informationer omkring CPHV og vores virksomheds udvikling.

 

copenhagen velvet dansk silikonefri hårpleje økologiske plante ingredienser

Copenhagen Velvet serien indeholder alt det basale, som dit hår og hovedbund har brug. Det er fugt og proteiner: Hydra Hair shampoo, conditioner og leave in spray indeholder alle fugtgivende ingredienser, det betyder at de er med til at give dit hår den nødvendige fugt det har brug for.

Fugt alene er dog ikke nok, dit hår har brug for proteiner, dette er nødvendigt at tilføre proteinerne udefra, da håret ikke selv kan gendanne båndene i håret, da hår i princippet ikke er et levende produkt. Men med vores protein hårkur #bondrepair kan du genopbygge hårets proteinbånd.

 

zakia copenhagen nyt hårplejebrand dansk produceret silikonefri hårpleje

 Det har været den vildeste rejse for mig at skabe min egen hårplejeserie, og jeg har mange planer endnu for virksomheden, så følg endelig med. Det havde aldrig fungeret uden den rette partner og Zakia Copenhagen er en lille virksomhed bestående af min mand og jeg.

Vi er super stolte af det resultat der er kommet ud af al min research og glæder os til at dele rejsen. Følg med på Instagram hvor jeg hele tiden deler opdateringer om produkterne og min research for at sikre bedre kvaliteten i hårplejeindustrien. Jeg prøver løbende de nyeste produkter ud på markedet, for at sikre mig at der ikke findes noget bedre derude end vores produkter.

Da vi er sådan en lille virksomhed, så er det også os der sørger for stort set alt, det er mig der står for alt det visuelle, jeg har selv været med i hele produktionen af produkterne. Mens det er min mand der står for alt i forbindelse med markedsføringen og kontakten med andre virksomheder og influencer osv. Vi har dog ansat en markedsføringsvirksomhed til at tage sig af vores online markedsføring, da vi begge fandt ud af at det var lidt for kompliceret :) 

- Nazanin Saygili

historien bag zakia copenhagens første hårplejeserie copenhagen velvet som er en silikonefri hårplejeserie, produceret her i danmark med fokus på økologi og bæredygtighed


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort